« Folkrörelse 2.0: Morotsmobben slår till igen | Main | SAAB måste titta nedåt i åldrarna »

2009-09-14

Inbjudan: 400 miljoner kan inte ha fel - om webb 2.0 i Indien och Kina

CUF_omslag_2009 Springtime bjuder in till ett frukostseminarium om den senaste utvecklingen på Internet i Kina och Indien. Möt Springtimes medarbetare i Kina och Indien, och diskutera med inbjudna gästtalare från världens två folkrikaste länder. Vi delar även ut nya och reviderade utgåvan av Springtimes bok "Catching Up Fast", om kommunikation på nätet i Kina.

NÄR: Tisdag 22 september kl 08:30-10:00
VAR: Springtime, Holländargatan 13, 5 tr.
(samma hus som Centralbadet)
OSA
: Senast fredag 18 september till [email protected]

De kinesiska internetanvändarna, nu 338 miljoner, har blivit en maktfaktor att räkna med för såväl företag, de kinesiska ledarna och andra nationer. I Indien, med 50 miljoner användare, börjar de tongivande i samhället nu även mötas på nätet, såväl för politisk som för affärer. 
  

Med anledning av nyutgåvan av Springtimes bok "Catching Up Fast", om kommunikation på nätet i Kina, bjuder vi in till ett samtal kring webbutveckling i världens två största länder. Vad händer egentligen på nätet i Kina - världens största marknad och diktatur - och i Indien - världens största demokrati och byråkrati?

Under seminariet kommer du få höra från:
Patrik Lockne, som är konsult vid Springtimes kontor i Peking sedan 2006. Han är medförfattare till boken Catching up fast.

Gautam Bhattacharyya, som är ansvarig för Springtimes Indienrådgivning. Mellan 2004-2008 arbetade han som ansvarig för näringslivskontakter på Sveriges ambassad i New Delhi. Har noga följt utvecklingen i Indien under de senaste 20 åren och är medförfattare till boken ”India Means Business”.

Live  från Delhi: Gaurav Mishra. Gaurav är VD för social mediastrategerna 20:20 Social, baserade i Delhi, har lett marknadsföringsprojekt hos Tata Group samt undervisat i sociala medier vid Georgetown University. Han bloggar på www.gauravonomics.com

Live från Beijing: Alexandra Geertz. Alexandra arbetar som analyschef på CIC, Kinas ledande byrå inom social media monitoring. Hon delar med sig av erfarenheter om hur sociala medier påverkar konsumenternas köpbeteende. Läs mer om CIC

Välkomna!

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8342d625553ef0120a56be7d2970b

Listed below are links to weblogs that reference Inbjudan: 400 miljoner kan inte ha fel - om webb 2.0 i Indien och Kina:

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

The comments to this entry are closed.