« Green Dam - ett nytt offer för Kinas djärvare netizens? | Main | Vem tänker på Best Buy? »

2009-07-08

Blogga effektivare!

Jag har testat Posterous.

Den här lilla gratistjänsten ser ut att kunna spara massor av tid för alla dem som publicerar bild, ljud och text på olika sociala nätverk. Med Posterous kan du publicera via mejl. Ämnesraden blir rubrik och innehållet blir själva postningen.

(Den här bloggpostningen till exempel, skriver jag helt sonika i ett mejl och skickar till Posterous - pang på rödbetan bara! Det fungerar även mot andra plattformar som Facebook, Tumblr, Flickr och Twitter.)

Att komma i gång är kanske inte lika enkelt som det står på förstasidan, men om du är någorlunda aktiv (eller vill vara det!) på den sociala webben kan det vara värt att jobba på med inställningarna. I synnerhet om du bloggar!

För det är nog för själva bloggandet som Posterous fungerar bäst. Jag är själv nyfiken på vad det kommer att innebära för mitt eget bloggande, nu när det blir lika enkelt att publicera som att skicka ett mejl.

- Jerry

Jerry Silfwer är kommunikationsrådgivare på Springtime. Han driver även branschcommunityt PR of Sweden, en branschwiki och den privata bloggen Doktor Spinn. Intresserad av nyheter kring PR och sociala medier? Prenumerera på Jerrys Delade PR-nyheter. Kommentera gärna nedan, eller ännu hellre - starta en konversation med Jerry på Twitter!

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
https://www.typepad.com/services/trackback/6a00d8342d625553ef011571d90b65970b

Listed below are links to weblogs that reference Blogga effektivare!:

Comments

Feed You can follow this conversation by subscribing to the comment feed for this post.

The comments to this entry are closed.